Cameră dublă Deluxe
Începând de la
€130.00
 • Max. persoane:
  2
 • Facilități:
  TV, Aer Condiționat, Pat , Duș
Detalii
Camerele din această categorie sunt realizate într-un stil elegant și grijuliu, exclusiv pentru odihnă confortabilă. Fiecare cameră are o zonă de dormit cu un pat dublu moale. Paturile confortabile cu saltele ortopedice vă vor permite să dormiți pe deplin, după cum știm cu toții, un somn bun este cheia succesului. De asemenea, camerele au o zonă de lucru și o baie spațioasă cu duș răcoritor. Aceste camere sunt perfecte atât pentru o familie cât și pentru oaspeții care sunt într-o călătorie de afaceri.
Cameră King superioară
Începând de la
€86.00
 • Max. persoane:
  2
 • Facilități:
  TV, Aer Condiționat, Pat «King-Size», Duș
Detalii
Camerele cu confort superior și panouri de perete catifelate de nuanțe adânci, reflectă pe deplin eleganța hotelului "Roxen". Aceste camere sunt ideale pentru a petrece vacanța cu toată familia, precum și pentru cei care se află într-o călătorie de afaceri. Camerele sunt dotate cu o zonă de lucru cu un birou funcțional, pat de mărimea "King Size", TV și o baie cu un duș revigorant, uscător de păr și articole cosmetice individuale hoteliere pentru confortul dumneavoastră.
Cameră King Deluxe
Începând de la
€153.00
 • Max. persoane:
  3
 • Facilități:
  TV, Aer Condiționat, Pat "King Size", Duș
Detalii
Aceste camere duble, cu eleganța lor clasică, reflectă perfect spiritul hotelului "Roxen". Datorită fotoliilor confortabili și a țesăturilor irizate, vă veți simți aici ca într-o casă ospitalieră, unde sunteți întotdeauna bineveniți. Fiecare cameră are o zonă de dormit cu un pat de dimensiunea «King-Size», o zonă de lucru cu un birou funcțional, o zonă de relaxare, care este dotată cu o canapea moale și un TV, și baie cu uscător de păr, articole cosmetice individuale hoteliere și un duș revigorant - pentru a vă energiza după o zi plină.
Cameră King standart
Începând de la
€83.00
 • Max. persoane:
  3
 • Facilități:
  TV, Aer Condiționat, Pat "King Size", Duș
Detalii
Ce poate fi mai subtil decât o cameră decorată luxos în cel mai elegant hotel din Chișinău? Aceste camere au un farmec magic, iar atmosfera lor confortabilă alină sufletul. Fiecare camere din această categorie este dotată cu un pat de mărimea "King-Size", aer condiționat, un televizor și un birou funcțional, astfel încât să puteți lucra cu o plăcere desăvârşită. Băile luminoase sunt dotate cu duș și uscător de păr pentru confortul dvs. și articole cosmetice individuale hoteliere.
Login Form
Register Form